Нашият Екип

Osteria Tartufo

Лука Михов
Шеф Готвач

От 20 години се занимавам с италианска кухня. На 19 години заминах за Италия в областта Reggio Calabria. Обожавам да приготвям италиански стекове и паста.

Илиан Георгиев
Шеф готвач

Готвач съм от 22 години и през последните 5 се занимавам с Италианска кухня. Пастата е моята страст. Обичам да пътувам и да откривам рецепти, които след това пречупвам през своята призма.

Иван Иванов
Пицар

Аз съм Иван Иванов от 30 години се занимавам с пица Наполитана, която е единствената лицензирана пица в света и е смятана за най-добрата! Харесвам Ламбруско и пица Маргарита.

Кирил Йорданов
Пицар

Казвам се Кирил Йорданов и от 15 години съм пицар! Преди една преоткрих истинското приготване на пица Неаполитана, която се прави на пещ на дърва и пицата стана моята страст!

Теодор Николов
Студена кухня

Готвач съм на студена кухня от 8 години. Любимата ми италианска салата е "Панцанела", защото носи в себе си не само вкус, но и история пренесена от Флоренция! Обожавам да приготвям десерти!

Фади Даббас
Топла кухня

Идвам от Сирия. В Остерия Тартуфо срещнах страхотни професионалисти, от които не спирам да уча за италианската кухня и култура. Обичам да приготвям пресни морски дарове и риба.

Михаела Шиникова
Топла кухня

Казвам се Михаела Шиникова и от 1 година работя в Остерия Тартуфо. Обожавам да приготвям прясна паста! Любимото ми ястие е паста Tartufo!

Димитър Божилов
Топла кухня

Аз съм Димитър Божилов и смятам, че "Любовта е вниманието което вкарваш, аз обичам да готвя.

Защо Osteria Tartufo

Нашите предимства

 • icon

  Свежи продукти

  Всяка вкусна наслада започва със свежестта на продуктите

 • icon

  Вкусът на Италия

  Kъдето всяка хапка е пътуване до сърцето на Италия.

 • icon

  Невероятни Готвачи

  Шеф Лука води интернационален екип от майстори, а ястията са достойни и семпли

 • icon

  Събития

  Дегустации и съчетания на вино, храна, коктейли и организирани събития

shape shape