Нашата история

Вкусове с различна история

Каним те в лежерна, непринудена атмосфера с подобаващо италианско меню от различни региони на "Ботуша" в стил "Comfort Food". И двете локации са в центъра на София, разположени в реновирани градски къщи от началото на XX век.

Обадете се за резервация:
Център - +359 877794999 Шипка - +359 893242400 Левски - +359 899244422
about banner
special dish
badge

Човекът зад всичко

Милан Миланов

Човек с дългогодишен опит в ресторантьорството, чиито ресторанти са носители на редица различни награди. През 2022 г. създава ресторанта "Osteria Tartufo", чрез който пренеся вкуса на Италия в центъра на София. В края на 2023 г. стартира новия си проект - "DOMO - Asian Fusion & Sushi", който позволява на клиентите му да се докоснат до далечна култура и екзотична кухня.

Екип

Нашият екип

Нашият ресторант в италиански стил се гордее със своя невероятен екип, който умело създава неповторимо и незабравимо преживяване за своите гости. В сърцето на изкусния кулинарен процес е забележителният главен готвач - Лука Михов, който с истинска страст пренася вкуса на италианската кухня във всяко свое ястие.

Сервитьорите ни внимателно подбират и препоръчват най-подходящите за вас вина, докато с усмивка и професионализъм гарантират високо ниво на обслужване и добро настроение. Благодарение на страхотния ни екип, "Osteria Tartufo" се превръща в място, където гостите се чувстват в сърцето на Италия, завладени от ароматите и вкусовете на нейната кухня и погълнати от атмосферата и обстановката, гарантирани от нашите служители.

Цели

Нашите цели

Целите на нашия италиански ресторант се формират от желанието ни да създадем незабравимо преживяване за всеки гост. Основна наша цел е да предложим на клиентите ни не просто храна и напитки, а цялостно италианско изживяване - от стилна и изискана презентация, през автентичния вкус на всяко ястие, колекцията ни от качествени италиански вина до атмосферата и обстановката в ресторанта. Вярваме в изискаността на италианската кухня и в силата на гостоприемството да създава споделени моменти и неповторими спомени.

Нашата цел е да се превърнем в дестинация, където хората се връщат не само заради храната, но и заради уютната атмосфера, внимателното обслужване, личното отношение и специалните моменти, които създаваме за тях.

Стремим се към постоянно усъвършенстване и иновации в нашата кухня, обслужване и атмосфера, за да гарантираме, че всяко посещение в нашия ресторант е единствено по рода си и запомнящо се преживяване. Нашата цел е да бъдем не просто ресторант, а място, което Ви привлича, вдъхновява и се превръща във важна част от вашите спомени и истории.

С гордост създаваме тези моменти, и Ви каним да ги споделяте с нас в "Osteria Tartufo".

Очаквайте

Предстоящи Събития

Предстоящи събития

История

История

Нашата история започна със събирането на екип от професионалисти в ресторантьорството, които се отличават с дългогодишен опит и страст към италианската кухня.

Първият ни ресторант, "Osteria Tartufo", отвори врати на 14-ти юли 2022 г. на улица "Христо Белчев" 32 и бързо привлече вниманието на ценителите на изисканата италианска кухня. С течение на времето ресторантът се превръща в любима дестинация на влюбените в кухнята на топла Италия. Вследствие на големия интерес и добрия отзив на клиентите ни, на 3-ти април 2023 г. отворихме втората си локация на улица "Шипка" 11, и успешно продължаваме да предлагаме качествена храна и да създаваме уютна обстановка за нашите гости.

"Osteria Tartufo" е не просто ресторант, а място, където се сливат традиция и иновация, вкус и удоволствие. Вдъхновени от богатството на италианската култура и кухня, ние създаваме автентично преживяване, което остава в сърцето на всекиго, който ни посети. Нашата история продължава да се пише, а качеството на вкуса и духът на любовта са тези, които ни водят напред във всяко наше приключение.

Добре дошли в "Osteria Tartufo" - домът на италианската кухня и гостоприемство.

-

Защо Osteria Tartufo

Нашите предимства

 • icon

  Свежи продукти

  Всяка вкусна наслада започва със свежестта на продуктите

 • icon

  Вкусът на Италия

  Kъдето всяка хапка е пътуване до сърцето на Италия.

 • icon

  Невероятни Готвачи

  Шеф Лука води интернационален екип от майстори, а ястията са достойни и семпли

 • icon

  Събития

  Дегустации и съчетания на вино, храна, коктейли и организирани събития

shape shape